Utskriftsvennlig versjon
Rustad skole 

Dato:

Rustad skoles musikkorps ønsker deg VELKOMMEN til et hyggelig og ryddig loppemarked.

Vi selger: klær, div. tekstiler, sko, vesker, bilder, nips, kjøkkenting, "kopper og kar", sportsutstyr, leker, barneutstyr, bøker, DVDer, lamper, div. elektronisk utstyr + mye mer.

Alt er innendørs!

Åpent:
lørdag 3.november 11-16
søndag 4.november 12-16

Vi har åpen kafe!

Vi tar Vipps og kontanter!
 
Start: 03.11 11-16
Slutt: 04.11 12-16
Veibeskrivelse: Adresse:
For å komme til Rustad skole, Paal Bergsvei 30.

Alt. 1: ta av fra General Ruges vei inn til Paal Bergsvei ved Bogerud t-bane stasjon (hold til venstre) følg veien helt til bunnen av bakken.

Alt. 2: Ta av fra Skullerudveien inn til Paal Bergs vei ved Løvsetfaret følg veien helt til bunnen av bakken ( du passerer Lopperud Barnehage)

Kart finner du her.
 
Paal Bergsvei 30,
 
Arrangør Kontaktpersoner
Rustad Skoles Musikkorps
Rustad skoles musikkorps er på vei opp etter å ha ligget brakk noen år. Vi er inne i vårt 4.driftsår. Vi har i dag 37 ivrige musikanter fra 3. - 7. klasse.

Vår visjon er å gi barn og unge i nærområdet mulighet til å være med i et levende, sosialt og trygt musikkmiljø. Korpset samler barn og unge på tvers av alderstrinn, klasser og kjønn. I løpet av året spiller vi konserter, drar på turer og stevner og holder seminarer, og på 17. mai marsjerer vi på Karl Johan foran skolen.Vi arrangerer også et loppemarked hver høst, som er en sosial begivenhet for både musikanter og foreldre.

Rustadkorpset er et janitsjarkorps med både treblåsere (fløyter, klarinetter, saxofoner), messing (trompet/kornett, trombone, horn) og slagverk. Musikantene øver både i grupper og/eller alene med instruktør og i samspill. Vi spiller alt fra tradisjonelle korpsmarsjer til filmmusikk som Harry Potter og Star Wars til rock, pop, blues og klassisk.

Paal Bergsvei 30
0692 Oslo
Tlf: 92648097
e-post: rustadkorpset@gmail.com
Nettside: http://www.rustadkorps.no/
Kathrine Remers Hanssen
Tlf: 92648097 
e-post: lopper@rustadkorps.no